Diensten

Onze diensten

Accounting Services

Adeor Bedrijfsadvies Adviesgroep biedt de ondersteuning, objectiviteit en expertise die bedrijven nodig hebben om te slagen binnen de context van een steeds veranderend zakelijk landschap. We bieden een breed spectrum aan boekhoudkundige, financiële en adviesdiensten in een aantal bedrijfstakken om bedrijfseigenaren en managers het inzicht te geven dat ze nodig hebben om succesvol te zijn.

Adeor Bedrijfsadvies Adviesgroep heeft meer dan 50 jaar ervaring in het bedienen van middelgrote bedrijven. Als onafhankelijk geregistreerd openbaar accountantskantoor levert Marcum boekhoudkundige diensten aan honderden bedrijven. Het bedrijf behoort ook tot de top 20 van accountants- en advieskantoren in het land en levert diensten aan zowel particuliere nationale bedrijven als lokale bedrijven.

Belasting en advies

Wij zijn gespecialiseerd in een verscheidenheid aan gebieden, waaronder boekhoudkundige diensten, faillissementen en insolventie, bedrijfsadvisering, vennootschapsbelasting, familievermogen, financiële verklaringen, internationale belastingen, staats- en lokale belastingen, belastingconflicten, belastingverminderingen en incentives, belastingvrije ondernemingen, belasting retourneer compliance en transactieadvies. Onze hoge mate van specialisatie zorgt ervoor dat zowel het advies als de diensten die klanten ontvangen, specifiek zijn voor hun behoeften.

De leden van de Tax & Business Services-divisie van het bedrijf zijn toegewijde professionals die betrokken zijn geweest bij boekhoudkundige en zakelijke adviesbehoeften met tal van complexe transacties op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Tot ons klantenbestand behoren onder meer grote bedrijven, internationale bedrijven, buitenlanders, vermogende particulieren, eigenaren van familiebedrijven en lokale ondernemers. We bieden advies en begeleiding op een zeer persoonlijke manier met betrokkenheid van partners op elk niveau van dienstverlening.

Financieel advies

De medewerkers van Adeor Bedrijfsadvies Adviesgroep behandelen alle niet-attestopdrachten en voert verschillende attestopdrachten uit voor een groot aantal van onze vaste klanten, waaronder bedrijven, individuen en andere entiteiten. Of een klant nu een nieuw bedrijf start, een voorspeld financieel overzicht nodig heeft of een financieel overzicht nodig heeft, Adeor Bedrijfsadvies begrijpt de behoeften van elke klant. Ze kunnen het type financiële verklaring of rapport verstrekken dat klanten nodig hebben om hun financiële doelstellingen en doelen te bereiken.

Onze medewerkers hebben een grondige kennis van en inzicht in alle financiële boekhoudnormen, die de hoogste professionele normen bieden die voor ons beroep worden vereist.